Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Den cancersjuka mamman dansar med sin man för sista gången. Då viskar hon detta i hans öra …


Att förlora någon som står en nära är en av de mest smärtsamma erfarenhet i livet. Det är nästan omöjligt att undvika, men för att få en chans att säga adjö innan de försvinner kan hjälpa lindra hjärtesorgen lite.

Tyvärr, kan döden också komma för tidigt i en människas liv. Detta var fallet med den amerikanska countrystjärnan Joey Feek. Hon hade en framgångsrik karriär och hade just fått familj med sin pojkvän Rory. Tillsammans hade de en dotter, Indiana, som var deras lilla prinsessa. Tyvärr, fick Joey diagnosen livmoderhalscancer efter födseln.

Efter flera försök att bekämpa sjukdomen dog Joey 4 mars 2016.

Ta en titt på videon nedan och dela den gärna för att sprida minnet av en stark kvinna med mycket kärlek värme omkring sig. Rörande!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment