Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Det ser ut som ett vanligt bröllop, men se när brudgummen öppnar munnen. UNDERBART!


Det var dags för den stora dagen. Niall Donnelly och hans fru hade planerat i månader – och allt var på plats. Ingenting kunde förstöra deras bröllop för de tillsammans hade planerat allt in i minsta detalj. Ja, det var i alla fall vad bruden trodde. Niall hade i själva verket skapat en helt separat projekt utan att hans blivande fru visste det.

 

Niall är en enastående sångare och han hade bestämt sig för att göra dagen oförglömlig med en överraskning .

Och resultatet är underbart! Idag har miljontals människor fått tårar i ögonen av Nialls kärlekssång .

Se och vara redo att gråta en skvätt och DELA gärna detta !!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment