Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Hon droppar vinäger och alkohol i örat i 60 sekunder varje dag. Anledningen? Jag hade ingen aning!


Ingen gillar ju känslan av öronvax. Det betraktas ju vanligtvis som smuts som behöver tas bort, när det i själva verket, öronvax produceras av kroppen för att skydda innerörat från saker i miljön som negativt kan påverka den. I själva verket fungerar öronvax som en barriär från verklig smuts, bakterier och andra potentiella faror.

 

1

Det skyddar innerörat , normalt försvinner överflödigt vax naturligt. Trots detta faktum,  besväras många , och att använda tops för att rensa ut öronvax kan skada innerörat. I videon du ska få se berättar Dr.David Hill hur du lättast blir av med öronvax.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment