Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

5 saker killar gör – som är lika illa som att vara otrogen


Om din pojkvän gör något eller några av dessa punkter kanske det är dags att överväga er relation.

1. Flörta med andra tjejer

Det kan vara svårt ibland att veta vart man ska dra gränsen i en relation, men det kan vara ganska enkelt att avgöra. Små flörtar man med någon och undviker och vågar inte vissa det för sin partner då har man gått för långt. Om det är skämtsamt på en kompis nivå så är det inget att dölja, skriver man något som man inte vill att sin partner ska se till en annan tjej då kan man lika gärna göra slut.

2. Elaka kommentarer

Att kasta gliringar och elaka kommentarer hör inte hemma i en relation, i en kärleksrelation ska man känna sig lycklig med sin partner. Om din kille hela tiden påminner dig om något dumt eller ger dig dåligt samvete för något så är det ingen bra pojkvän. Känner du att din partner ger dig elaka kommentarer och inte slutar efter du sagt ifrån. Då är det bara att lämna honom.

3. Hånar och förminskar dig

Lite inne på samma spår som i punkt nr 2. Om din pojkvän säger att du inte klarar något eller skämmer ut dig offentligt, då är han bara en idiot som inte respekterar dig. Om han inte uppskattar det han har med dig och tar vara på det, då är han inte värd dig.

4. Gillar bilder på andra tjejer

Att gilla bilder på andra tjejer på olika sociala medier som Instagram/Facebook, har diskuterats gång på gång hur vida det är rätt eller ej. Men om man som flickvän tar illa upp för att ens pojkvän gillar bilder på andra tjejer spelar ingen roll ifall de är avklädda eller inte. Och slutar han inte gilla utan känner att det är viktigare än att du mår bra och känner dig säker i er relation så mår du garanterat bättre utan honom.

5. Ljuger för dig

En vit lögn är väl inget som skadar något, det har nog alla dragit. Men om du gång på gång kommer på din partner med att ljuga om saker, som vem han träffat eller ljuga om vem han pratar/sms;ar med så är det lika illa som att var otrogen. Finns inget som förstör så många relationer som när någon av parterna ljuger och undanhåller hemligheter från den andra. Det är något som skapar osäkerhet och oro i er relation och tar väldigt lång tid att reparera, för sanningen kommer alltid fram tillslut.

Självklart finns det massvis med tjejer som också sårar sina partners med att göra dessa saker och självklart är det precis lika illa. Då bör ni killar också överväga om er relation är något att hänga fast i.

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment