Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Pojken fick en dödlig sjukdom vid födseln! Nu rör hans kamp hela världen!


När lilla Evan Fascianos kom till världen för sex år sedan, fick hans föräldrar en chock.

Deras pojke såg inte ut som andra pojkar. Hans känsliga lilla kropp var täckt av ett tjockt lager av hud full av sprickor, och han hade svårt att öppna ögonen –  I mer än två månader kämpade Evan för livet i intensivvård, och doktorer berättade för hans familj att det inte var stor chans för honom att överleva.

 

Evan föddes med harlequin iktyos, en obotlig och vanligtvis dödlig genetisk hudsjukdom som innebär att huden växer 14 gånger snabbare än normalt. Sjukdomen är mycket sällsynt, och tyvärr dör de flesta av de drabbade barnen bara några dagar efter födseln på grund av uttorkning och / eller infektioner.

 

Nu inspirerar hans kamp miljontals !

evan8

När Evan föddes den 9 juni 2010 var han född nio veckor för tidigt. Två dagar före födelsen fick hans föräldrar veta att Evan hade harlequin iktyos.

evan12

Se själv i videon här nedanför:

DELA gärna den här fantastiska kampen med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment