Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Om du äter minimorötter, så sluta omedelbart! Det kan göra dig mycket sjuk! Det här är varför!


Om du vill få ditt betakaroten, så är morötter bra att äta. Och minimorötter verkar ju verkligen smaskigt. De är små, lätta att packa i en lunch, och du kan sluka dem lätt!

 

I själva verket är de mycket populära i Sverige på grund av sin bekvämlighet, vilket gör dem till ett hälsosamt mellanmål för både vuxna och särskilt barn.

Tja, kanske inte.

Har du aldrig undrat var minimorötter kommer ifrån? Är inte de bara någon liten form av morötter som naturligt växer små?

Det visade sig att minimorötter uppfanns 1986. En bonde tog alla sina udda och illa formade morötter och skar ner dem till en liten storlek. Han kallade dem sedan minimorötter.

Spola fram till idag. Hur saker är saker som är tänkta att vara så säkra, enkla och naturliga, gjorda så komplicerade och potentiellt skadligt är svårt att smälta. Trots att det visar sig att dagens minimorötter är doppade i ett klorbad för att ta bort alla bakterier. Dessa bakterier kommer från de maskiner som används för att skära ner dem.

1

Naturligtvis vill ingen äta kemiskt spetsad mat. Speciellt en grönsak som är tänkt att vara naturliga.

Att regelbundet morötter är bra men inte sådana som är doppade i klor. Här är vad ½ kopp hackad morot kommer att ge dig:

210% av den daglig dosen av vitamin A
10% av den daglig dosen av  vitamin K
6% av den daglig dosen av  C-vitamin
2% av den daglig dosen av kalcium

De är också fylld med antioxidanter . Dessa kan bidra till att förebygga cancer. De har falcarinol som är ett naturligt toxin.

 

Se videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment