Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Mamma räknar med att begrava sonen så snart han är född. Vad som händer? Chockar ALLA!


Läkare, sjuksköterskor, även hans föräldrar, Dustin och Sierra Yoder, var säker på att barnet Bentley skulle dö så fort han föddes. Sjuksköterskorna brydde sig inte ens om att rengöra det nyfödda barnet, att väga honom, eller att ta bort vätskan från halsen.

Bentley föddes med encefalocele, en dödlig missbildning som orsakade att hans hjärna kom ut ur ett hål i hans skalle. Men något hände: Bentley överlevde mirakulöst. Det förväntades att han bara skulle leva ett par timmar,  läkarna var inte optimistiska; De berättade för paret att det var inte mycket de kunde göra, bara att se till att han inte led tills han dog. Men den lilla fightern klarade sig, månad efter månad.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna underbara video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment