Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Mamma varnar föräldrar efter att hennes barn blivit allvarligt bränd av något ALLA har i deras trädgårdar!


Föräldrar ska alltid veta om hur man håller sina barn så säkra som möjligt. Att hindrar dem från att komma in på vissa platser som orsakar fara och hålla dem borta från föremål som kan orsaka skada. Men vad händer om man inte ens vet om faran själv?

Hon var bara nio månader, men det här barnet har drabbats av vad de flesta av oss inte vill gå igenom. Andra gradens brännskador var ett resultat av varmvatten i en trädgårdsslang . Denna mamma har nu varnat andra om denna typ av fara.

Här är vad hon har att säga:

”Jag trodde att han grät eftersom han var arg, eftersom han hatar när han får vatten sprutat i ansiktet. Jag tror inte att det brände  honom, ” säger mamma .

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna VIKTIGA video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment