Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Det HÄR händer faktiskt med din kropp om du äter selleri i 7 dagar! WOW!


Selleri är absolut en av de mest underskattade grönsakerna. Många människor antar att de krispigt gröna stjälkarna bara är fulla av vatten och inte har någon verklig eller betydande näring. Ett sådant antagande kan inte vara längre från sanningen eftersom selleri är fylld av näringsämnen, vitaminer, antioxidanter, och alla typer av bra grejer som kroppen behöver för att hålla sig frisk.

Genom att helt enkelt äta mer selleri kan du åstadkomma många positiva förändringar i kroppen. Till exempel har studier visat att genom att äta selleri varje dag kan det bidra till att skydda och stärka din syn .

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment