Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Det här är vad som händer med kroppen om man äter en avokado per dag i en månad. Jag hade ingen aning!


Avokado är otroligt nyttigt och det kan ha stor inverkan på kroppen om du äter en om dagen i en månad!

1) Vitaminer och näringsämnen- Avokado är en bra källa till kostfiber, vitamin C, folat, niacin och riboflavin, plus vitaminerna K, B6 och E. De innehåller även dubbelt så mycket kalium jämfört med en banan!

2) Friska fetter- Medan många människor undviker avokado eftersom de är kända för att vara mycket feta så är det enkelomättat fett, eller bra sorts fett, som de innehåller. Hälsosamma fetter är bra för oss eftersom de faktiskt kan hjälpa till att sänka dåliga kolesterolvärden, vilket i sin tur är bra för våra hjärtan.

3) Viktminskning – När du äter en avokado känner du dig förmodligen mätt längre och därför så kommer du inte att vara lika benägen att småäta.

4) Förbättra din syn- Lutein och zeaxantin som finns i avokado bidrar till att stärka och förbättra din syn, plus att det skydda ögonen .

5) Fria från bekämpningsmedel- Det tjocka, grova skalet som täcker den mjuka insidan gör underverk för att skydda dem från skadliga bekämpningsmedel, gifter, och gödningsmedel. Av alla produkter som finns i livsmedelsbutiker som testades för bekämpningsmedelsrester, var avokado den renaste och endast 1% av de testade visade några spår av bekämpningsmedel.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment