Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Han tvättar händerna i badrummet på nattklubben . Men se vad som händer i spegeln – Jag är mållös!


Mannen är med sina vänner på en nattklubb. De dricker, skrattar och firar tillsammans. Men kvällen tar en oväntad vändning när han går på toaletten och tvättar sina händer …

Fången Kris Cudilla visas via videolänk i spegeln. För 6 år sedan var han med om en liknande situation och det har inte bara förstört hans liv med ett enda beslut. Det är därför han deltar i denna stora kampanj för att hjälpa andra. Var inte dum, åk med kollektivtrafik, taxi eller kör bara om du verkligen inte har druckit någonting.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment