Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Barnet föddes utan händer och ben. Då avslöjar mormor den fantastiska sanningen bakom hans identitet …


Jordbruket är en av de mest fysiskt krävande yrken av alla. Medan Apricot Lane Farms har sett en hel del utmärkta drängar, har ingen varit så minnesvärd som Chris. Trots att han var född utan händer och inga ben, och inte kunde köra traktorn, och kräver 400% mer energi för att göra vad de flesta anser simpla uppgifter, som att borsta tänderna, har Chris varit lantbrukare hela sitt liv.

Kortfilmen du ska se släpptes 2014 när Chris var 35 år gammal. Att ha saknat både händer och ben har aldrig hållit Chris från att göra vad han ville göra, och han har navigerat genom livet med nåd och tacksamhet. Han accepterar helt själv vem han är, och jag är så inspirerad av denna otroliga man. Lyckan i hans ansikte när han kör sin traktor är helt enkelt vacker.

 

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna fantastiska video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment