Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Är ditt ringfinger längre än pekfinger? Detta är vad det innebär!


Enligt en ny studie, ligger hemlighet till din personlighet i dina händer. Ja, i dina händer. Mer specifikt, längden på fingrarna.

Enligt forskning, visar ringfingret hur mycket testosteron du utsattes för när du fortfarande var inne i mammas mage, vilket naturligtvis kan ha en effekt på din personlighet.

Vad säger dina fingrar dig om dig själv? Läs mer här nedanför!

 

3

För att se längden på ringfingret , sträck ut fingrarna och matcha din hand till diagrammet ovan. Du kan falla under A, vilket innebär att ringfingret är det längsta, B innebär att ringfingret är kortare och C, vilket innebär att ringfingret är lika långt som ditt pekfinger.

A – Ringfingret är längre än pekfingret.
Det sägs om personer med längre ringfinger att de ofta ser bra ut. De har ofta en speciell charm . De kan också vara mer aggressiva, och är mer benägna att ta risker. De gör sig bättre som soldater, ingenjörer, spekulanter och schackspelare och de är bättre på att lösa problem som uppstår i korsord. Forskare har funnit att de med längre ringfinger också gör mer pengar än.

B – Ringfinger är kortare än pekfingret.
Personer med kortare ringfingrar har högre självkänsla och kan vara narcissistiska. De njuter av ensamheten och ogillar att bli avbrutna när de tillbringar tid för sig själva. De är inte den typen som tar initiativet när det gäller kärlek, men i stället, är de snabba att acceptera tillgivenhet som ges till dem.

C – ringfingret och pekfingret är lika långa.
De som har ringfingret och pekfingret lika långa är ofta fredsälskande och konflikter gör dem obekväma. De är mycket ordentliga och försöker alltid att komma överens med människor. De är mer benägna att vara trogna älskare. De är vårdande och försiktiga runt sin partner.

Stämmer det här in med din personlighet? Var noga med att dela det här inlägget med dina vänner på Facebook så att de också kan prova.

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment