Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

WOW 

Sushiälskare får hela sin kropp full av maskar!


Sushi har blivit superpopulärt och för många är det en absolut läckerhet och beroendeframkallande . För en man, blev hans kärlek till sushi nästan slutet på hans liv. Efter att ha ätit sashimi, började bandmaskar äta honom från insidan av hans kropp.

sushi1

Det började med ont i magen och kliande hud. Han gick till läkaren, blev skannad och var chockad över vad som hittades. Hela hans kropp var infekterad med bandmaskar . Detta var ett resultat av att äta för mycket råa skivor av fisk som kallas sashimi.

sushi2

Hans kärlek till sashimi orsakade nästan hans död när bandmaskar tog över hans kropp.

sushi3

Han hade ont i magen och hans hud kliade. Han gick till doktorn och fick skannas, bara för att upptäcka att hela hans kropp var illa infekterad av parasiter.

 

Äta rå och inte tillräckligt tillagad fisk kan leda till parasitinfektioner enligt forskningsstudier.

sushi4

Ägg från bandmask angriper mat som är okokt och kan leda till att de förs över till människokroppen när de konsumeras. Detta kan vara dödlig när de vuxna maskarna kommer in i blodomloppet.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna viktiga video med dina vänner på Facebook!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment