Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Den hemlösa pojken sitter jämte den rika pojken. Sekunder senare? En mardröm blir sanning!


Avundsjuka. Om vi är ärliga mot oss själva så kan vi alla vara överens om att vi alla har upplevt hur det känns. När våra vänner publicerat bilder på sin drömsemester på Facebook, vi lägger till kommentarer som: ”Underbart, du förtjänar det så mycket!”, Och tänker i hemlighet, ”Varför är det inte jag, Vad gör jag för fel?”. Ibland, inte alltid. Dessa tankar är djupt rotade hos människor och de är helt naturliga.

Men då och då lönar det sig att bara titta på vad vi redan har. Dessa fyra minuter kommer säkert hjälpa oss att minnas. Se själv:

Wow! Denna video går riktigt djupt och lämnar ingen oberörd. Dela den här videon, den hjälper till att öppna ögonen och göra oss tacksamma för varje dag!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment