Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Humor 

Mannen förolämpar sin fru genom att göra narr av hennes bröst. Men jag är säker på att han inte förväntade sig den här typen av svar…


Denna mannen tror att han kan göra narr av hans fru. Men jag är säker på att han inte förväntade sig den här typen av svar. Perfekt!

Familjen sitter vid matbordet
Sonen frågar pappan, ”Pappa, hur många olika sorters bröst finns det?”
Förvånat svarar pappan, ”Jo så här är det min son, kvinnan går igenom tre faser: När hon är runt 20 år är hennes bröst som meloner, runda och fasta. När hon blir 30-40 år är de som päron, fortfarande fina, men hänger lite. Men när kvinnan blir runt 50 år är hennes bröst som lökar”.

”Lökar”? Säger sonen.

“Ja. Du ser dem och du börjar gråta.”

Det här gjorde hans fru och dotter arga.
Så dottern frågar, “Mamma, hur många olika penisar finns det?”
Mamman ler och säger, ”Jo så här är det, precis som kvinnan går mannen igenom tre faser. När han är runt 20 är hans mandom som ett stort träd en ek, stor mäktig och hård, när han är mellan 30 och 40 är den som en björk, flexibel men pålitlig. Men när han blir 50 är den som en julgran.”

”En julgran?” frågar dottern.

”Ja, död från roten och uppåt och kulorna är bara där som dekoration!”

Tja, karma kanske man ska säga! Men ingenting är så roligt som ett skämt på bekostnad av din bättre hälft!

Dela gärna det här med dina vänner och familj på Facebook!!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment