Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Mannen erkänner att han varit otrogen. Hennes svar får mig att gapskratta!


Detta är en brevkorrespondens mellan en man och hustru. Det är en intressant historia som borde få dig att skratta när du når det andra brevet. Ta reda på hur den här sköna damen svarade på makens motbjudande och helt respektlöst brev.

Hon var förmodligen ledsen först efter att ha läst det okänsliga brevet men i stället för att gråta och känna sig hjälplös, kolla in hennes lysande svar, det var helt perfekt!

En 54 årig man skrev det här brevet till sin fru och lämnade det på matbordet:

husband.001

”Till min kära fru,

Du förstår säkert att det är en del saker som jag behöver som du som är 54 år gammal inte kan göra för mig

Jag är mycket glad när jag är med dig och jag uppskattar dig som en god hustru. Därför efter att ha läst detta brev, hoppas jag att du inte felaktigt kommer att tolka det faktum fel att jag kommer att tillbringa kvällen med min 18-åriga sekreterare på Comfort Inn Hotel.

Bli inte arg— Jag kommer hem innan midnatt.”

När mannen kom hem sent på natten, fann han ett brev på matbordet.

wife.002

”Min kära make,

Jag fick ditt brev och tack för din ärlighet om att jag är 54 år gammal.

Jag skulle vilja ta tillfället i akt att påminna dig om att du också är 54 år gammal. Som du vet, är jag mattelärare på vårt lokala universitet.

Jag skulle vilja informera dig om att när du läser detta, kommer jag att vara på Hotel Fiesta med Michael, en av mina elever, som också är tennistränare. Han är ung, viril, och, som din sekreterare, är 18 år gammal.

Som en framgångsrik affärsman som har mycket goda kunskaper i matematik, kommer du att förstå att vi är i samma situation, men med en liten skillnad – 18 går in i 54 mycket fler gånger än 54 går in i 18.

Vänta inte uppe. Jag kommer inte vara hemma förrän någon gång i morgon. ”

Detta är definitivt en stark kvinna .. det är bättre att inte bråka med henne. Hur skulle du reagera om du någonsin fått ett liknande brev från din älskade partner?

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment