Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Mamman möter den här knutten och hon gör sitt största MISSTAG!


Under varje hårt skal finns en mjuk kärna. Ingenting bevisar detta mer än den här historien!

När en stor tatuerad knutte möter en liten söt flicka så drar hennes mamma henne snabbt ifrån honom av panik. Mannen är djupt sårad så han bestämmer sig för att på Facebook publicera ett öppet brev för att klargöra vissa saker. Genom att göra detta har han erövrat hela Internet! Men läs själv:

”Till familjen i den röda bilen på Tim Hortons i dag,

Ja, jag är en stor kille som gillar motorcyklar och är full av tatueringar, jag är svetsare, jag pratar högt, jag dricker öl, jag svär och jag ser ut som jag skulle äta din själ om du tittar på mig på fel sätt.
Vad du inte vet är att jag har varit lyckligt gift i 11 år, mina barn kallar mig pappa, jag har en högskoleexamen, min mamma är stolt över mig och berättar för alla hur lycklig hon är att ha en sådan underbar son, min syskonbarn är alltid glada att se deras farbror. När min dotter bröt armen så grät jag mer än vad hon gjorde. Jag läser böcker, jag hjälper människor och jag grät även när jag såg Armageddon..

Så nästa gång jag ler och säger hej till din lilla flicka och du tar tag i henne och säger till henne ”Nej nej kära du,  vi pratar inte med smutsiga motorcykelknuttar” kom ihåg att även fast ni sårar mina känslor med detta så skulle den här smutsiga knutten vara den första personen att springa rakt in i ett brinnande hus för att rädda din lilla flickas guldfisk så att hon inte skulle vara ledsen !!!! – L.P. ”

biker.tatto

Sanna ord!
Man kan bara hoppas att mamman läser det här  Facebook-inlägget och lär sin dotter att du inte kan stämpla en man omedelbart bara genom hans utseende.

DELA gärna detta öppna brev med alla. Vi har alla något att lära av det!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment