Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Allmänt 

Bilverkstäder gillar inte detta – men knepet kommer spara dig så mycket pengar. Lysande!


Detta händer alla, även vi som är försiktiga av oss. Du ska exempelvis ta dig ur en knivig parkeringsplats, du kör i en hagelstorm eller så tappar du kontrollen över kundvagnen och kör in den i kofångaren. De flesta struntar i att åtgärda det, för att de vill inte helt enkelt spendera hundratals och kanske tusentals kronor på att lämna in den till en bilverkstad.

Här har vi ett knep som du önskar att du vetat om tidigare. Det hela går ut på att kombinera värme med kyla, du behöver bara en hårfön och en kanna tryckluft. Först fönar du bucklan på högsta värme, sedan använder du tryckluften, så enkelt är det – en kombination som gör så att metallen expanderar och komprimerar på bara några sekunder. Detta får ofta bucklan att poppa fram och falla på plats igen, och det blir som att den aldrig ens varit där.

Titta på videon nedan så ser du hur enkelt och smidigt det går för detta par att åtgärda bucklan på sin vita bil inom loppet av bara 20 sekunder. Helt enkelt genialt. Se till att dela detta knep så att fler får användning av det!

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment