Högre sparränta på tillfälligt besök! Öppna ett sparkonto och få upp till 10% ränta på dina pengar. Vill du lära dig att spara pengar? Titta på vår enkla sparskola och få 50 kr att starta ditt sparande med!

Humor 

Kvinnorna badar nakna i bondens damm. Det bonden säger när han upptäcker dem är hysteriskt!


Denna berättelse är verkligen ett exempel på att man inte ska underskatta äldre människor, då de ofta är mer kvicktänkta än vad man kanske tror.

Det bonden säger när han upptäcker kvinnorna i dammen fick oss att skratta rakt ut. Oslagbart!

En äldre bonde hade en damm på baksidan av sin stora gård. Runt dammen var det fint utstyrslat med picknickbord, en krocketbana, en volleybollplan och några äppel- och persikoträd.

Dammen blev ordentligt anpassad och upprustad för att man skulle kunna bada i den när den byggdes.

En kväll bestämde sig bonden för att gå ned till dammen och titta över den eftersom han inte hade varit där på ett tag. Han tog med sig en stor, svart hink så att han kunde ta med sig lite frukt tillbaka från träden. När han närmade sig dammen hörde han plötsligt röster som ropade och skrattade för fulla muggar. När han kom närmare upptäckte han att det var ett gäng unga kvinnor som badade näck i dammen. Han harklade sig för att tydliggöra för kvinnorna att han var där, och de simmade direkt till den djupa änden av dammen.

Då skrek en av kvinnorna, ”Vi kommer inte upp förrän du har gått!”

Den gamle bonden fnös till, ”Jag kom inte ut hit för att titta på er tjejer när ni badar, eller tvinga er upp ur vattnet helt näck.”

Han höll upp hinken, ”Jag kom hit för att mata alligatorn.”

Kommentera på Facebook


Loading...
loading...

Related posts

Leave a Comment